Rólunk
Sástó Hotel***

Küldetésünk, hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk minden generáció számára a helyi kulturális és természeti értékek megőrzése és közvetítése által.

Árajánlatkérés

Bemutatkozás

A Sástó Hotel*** a Mátra Kemping**** több, mint 2 hektárnyi területén fekszik saját wellness részleggel és az ország egyik legnagyobb sóbarlangjával! A 3 csillagos szállodánk 4 szobakategóriával minden korosztály igényeit kiszolgálja. Színes animátori programok színesítik vendégeink mindennapjait legyen szó aktív kikapcsolódásról vagy játékos szórakozásról!

Wellness szolgáltatások és sóbarlang

A Hotel wellness részlege (élmény- és gyermekmedencével, finn-, bio- és infraszaunával, gőzfürdővel, és jakuzzival), valamint az országban egyedülálló sóbarlanggal vár. Kényeztető szolgáltatásaink a kemping minden vendége számára elérhetőek.

WellnessSóbarlang

Étkezési lehetőség

A reggelis, félpanziós és teljes ellátás, valamint à la carte szolgáltatásunk a Tavirózsa Étteremben vehető igénybe.

Gasztronómia

24 órás recepció

A 3 csillagos Sástó Hotelhez 24 órás recepció tartozik, amely a Mátra Kemping bejáratánál található. A be- és kijelentkezések, illetve vendégkérések teljesítése mellett, számos programlehetőség közül segítünk választani vendégeinknek.

Kapcsolat

Élménykalauz

Kikapcsolódási lehetőségek széles tárháza várja a passzív és aktív kikapcsolódást kedvelő vendégeinket, a szállodai wellness pihenéstől egészen az extrém kalandparkos kikapcsolódásig.

Élmény és szórakozás

Oxygen Adrenalin Park

A kempinget és a kalandparkot egy közel 500 méteres, 2 személyes libegő köti össze. Az 5-7 perces út során a Mátra gyönyörű kilátása tárul elénk, mely felejthetetlen élményt nyújt vendégeink számára. Az egyéni programok mellett szálláshelyünk animátor csapata gondoskodik mind a kicsik, mind pedig a nagyok programjairól, gyermekfoglalkozások (gyermekfelügyelet), illetve hosszabb-rövidebb túrák szervezése révén.

adrenalin-park.hu
Szállodánk sokadik alkalommal tudhatja magáénak a Zöld Szálloda kitüntetést! Megállás nélkül dolgozunk azon, hogy megőrizzük a helyi természeti értékeket és fenntartható szálláshelyet üzemeltessünk.
Adottságaink és szolgáltatásink révén komplexumunk tökéletes választás gyermekes családok részére! Színes animátori programjaink és a közelben elhelyezkedő Oxygen Adrenalin Park pedig csak hab a tortán!
Bármilyen speciális étrendet is kövess, mi alkalmazkodunk igényeidhez, és kollégáinkkal megteszünk mindent annak érdekében, hogy itt tartózkodásod során étkezésed problémamentes és gördülékeny legyen.
Amíg Te pihensz, addig autód is feltöltődik energiával elektromos autó töltőállomásunkon! Így bátran nekiindulhatsz akár egy hosszabb útnak is, felszabadultan fedezheted fel a Mátra rejtett értékeit!

Hotelünk házirendjét minden vendégünk köteles betartani! A házirendet az alábbi linkre kattintva tekintheted meg!

Házirend