Rendezvények

Egyedi helyszín, remek hangulat, kiemelkedő szolgáltatás!
Élmény: Az Oxygen Adrenalin Parkkal karöltve egy rendkívül egyedi lehetőséget kínálunk a hozzánk látogatóknak. Nem csak a kemping nyújtotta szállást és szolgáltatásokat, de a közelünkben található élménypark lehetőségeit is kihasználhatjátok. Az élményelemekért és további részletekért látogass el az Oxygen Adrenalin Park honlapjára: adrenalin-park.hu/a-park-elemei.
Kikapcsolódás: Nálunk a pihenni vágyók is megtalálhatják a kedvükre való elfoglaltságot: wellness lehetőségek, sóterápia, borkóstoló, séta a tóparton, kilátó megmászás, helyi természeti és kulturális értékek felfedezése, gasztronómiai programok.
Profi szervezés: Ha biztosra akarsz menni és egy rendkívül egyedülálló eseményt szeretnél rendezni családodnak, barátaidnak vagy munkatársaidnak, akkor megtaláltad, amit keresetél! Mi mindenben a segítségedre leszünk. Nem csak a szervezésben, de a programok lebonyolításában is aktívan részt veszünk.
Vendéglátás: Éttermünkben kiváló szakácsaink és kollégáink ínycsiklandó házias ételekkel várják vendégeinket. Ezen kívül éttermünk személyzete biztosítja rendezvényeink ellátását és kiszolgálását is. Izgalmas szabadtéri gasztronómiai programjainkat pedig partner séfünk szervezésében valósítjuk meg.
Szállás: 3 csillagos hotelben, 4 féle szobakategória választékával, wellness részleggel és egyedülálló sóbarlanggal.

Rendezvény- és konferenciaterem bérlés

Étel és ital

A rendezvényekhez étel- és italbekészítést, italcsomagokat illetve cateringet is tudunk biztosítani!

Továbbá ajánljuk különleges kültéri, látványos gasztronómiai programjainkat is, melyek kiválóak családi és baráti összejövetelekhez!

Étel bekészítések
Aprósüteményes bekészítésédes és sós aprósüteményt
Szendvics bekészítés2 db szendvics (felvágottas és sajtos vegyesen)
Italbekészítés
Alap ital bekészítésszénsavas és szénsavmentes ásványvíz (0,5 liter), és 1 adag kávé vagy tea
Közepes ital bekészítésüdítő (0,25 liter szénsavas, 0,25 liter rostos), szénsavas és szénsavmentes ásványvíz (0,5 liter)
Teljes ital bekészítésüdítő (0,25 liter szénsavas, 0,25 liter rostos), szénsavas és szénsavmentes ásványvíz (0,5 liter), 1 adag kávé vagy tea
Italcsomag étkezéshez
Alkoholmentes italcsomag étkezéshez (helyben fogyasztás az étkezés időtartama alatt)szénsavas és rostos üdítők, ásványvizek és kávé
Alkoholos italcsomag étkezéshez (helyben fogyasztás az étkezés időtartama alatt)szénsavas és rostos üdítők, ásványvizek, csapolt vagy dobozos sörök és mátrai borok
2 és 4 órás italcsomagok
Alkoholmentes italcsomagokszénsavas és rostos üdítők és ásványvizek
Alkoholos italcsomagokszénsavas és rostos üdítők, ásványvizek, alkoholos és alkoholmentes sörök és mátrai borok

Részletek és érdeklődés

Telefon: +36 30 415 4899 (H-P: 8:00-16:00)
E-mail: rendezveny@matrakemping.hu

AJÁNLATKÉRÉS

Kötelező megadni.
Kötelező megadni.
Kötelező megadni.
Kötelező megadni.
Kötelező megadni.
Kötelező megadni.
Kérjük, segítse munkánkat - jelölje be hogyan talált weboldalunkra!
Köszönjük!
Kötelező megadni
El kell fogadni, az Adatkezelési tájékoztató