Gyakran Ismételt Kérdések

Lehet a szállodába kisállatot (kutyát / macskát) hozni?

Nem, szállodánkban nem tudunk állatot fogadni.

Ételérzékeny vagyok, tudnak nekem ebben segíteni?

Szálláshelyünk konyhája és személyzete egyaránt felkészült számos diéta és ételérzékenység kiszolgálására, legyen szó vegetáriánus vagy vegán életmódról, vagy laktóz, tej, glutén érzékenységről.

Kisbabával érkezem, babaágyat, babakádat és baba etetőszéket tudnak biztosítani?

Családbarát szálláshelyként babaágyat, babakádat és etetőszéket is tudunk biztosítani!

Szükséges a foglaláshoz előleget fizetni?

Az előleg a foglalást követő 3 napon belül fizetendő. Az előleg mértéke a teljes szállásdíj 50 %-a. Az előleg befizetése történhet online bankkártyás fizetéssel, átutalással, bankkártya adatok megadásával vagy SZÉP kártyás fizetéssel.

Mikor válok törzsvásárlóvá?

Törzsvásárlóvá 3. tartózkodásod alkalmával válsz! Ekkor már jogosult vagy az 5 % kedvezményre, melyet a végszámládból vonunk le. A kedvezményt kizárólag saját szolgáltatásainkból biztosítjuk! Kérjük foglaláskor jelezd a kedvezményre való jogosultságod értékesítési kollégánk felé!

Ha lemondom a foglalásom, akkor visszakapom a pénzem?

Érkezést megelőző 14. napig a szálláshely ingyenesen lemondható. Ezt követően az érkezést megelőző 7. napig 50 %-os kötbért, míg érkezést megelőző 7 napon belül teljes, 100 % kötbért számítunk fel.

A parkolás ingyenes?

Nem, személygépjárművek részére a parkolás 100 Ft éjszakánként, míg buszoknak 3000 Ft / éj.

Van Wi-fi?

A terület kiterjedt nagysága miatt több routerünk, így wi-fi jelünk is van. A tartózkodási helyén legerősebb jel nevét és jelszavát a faházakban elhelyezett Vendégtájékoztató füzetben találja. A kemping más területén elérhető legerősebb wi-fi jel tekintetében kérjük érdeklődjön recepciónkon!

Milyen egyéb szolgáltatások vannak a Mátra Kemping és Sástó Hotel területén? Ezek ingyenesek a hotel vendégei számára?

A Mátra Kemping Sástó területén számtalan szolgáltatás áll vendégeink rendelkezésére, javarészt térítés ellenében: étterem, büfé, sóbarlang, wellness részleg, játékterem, borospince, rendezvény- és konferencia termek, animációs foglalkozások (kézműves foglalkozás, gyermekfelügyelet), épített kemence és tűzrakóhelyek bérlése, játszótér, illetve szabadidős játékokhoz (foci, tollas, ping-pong sb.) felszerelés is bérelhető. További részletekről, díjakról és nyitvatartásról tájékozódjon honlapunkról vagy érdeklődjön recepciónkon!

Mozgássérült vagyok, akadálymentesített a szálláshely?

A 4 csillagos Mátra Kemping Sástó és Sástó Hotel*** teljes mértékben akadálymentesített. Rendelkezünk 1 db akadálymentes szobával továbbá a kemping közösségi terei (étterem, recepció, toalettek) is akadálymentesítettek.

Szálloda épületében helyezkedik el az étterem?

Tavirózsa Éttermünk a hotel épületétől néhány méterre helyezkedik el a Mátra Kemping Sástó**** területén.