Szálláshelyhez tartozó ellátás

A szálláshely komplexum étterme a recepciótól néhány méterre helyezkedik el.

A szálláshely komplexum étterme, a Tavirózsa Étterem a recepciótól néhány méterre helyezkedik el. Vendégeink itt fogyaszthatják el büféasztalos reggelit és vacsorát. A reggeli és vacsora széles és minőségi választéka - a számtalan frissen készült meleg és hideg étellel - továbbá a különleges házias és vidéki ízek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. A vacsora mellé egy palack finom mátrai bort is ajánlunk borválogatásunkból!

Az étteremhez egy tóra néző, a parti sétány mentén elhelyezkedő fedett terasz is tartozik, mely tökéletes helyszíne egy kellemes reggelinek, a friss erdei levegőn, madárcsicsergéssel kísérve, vagy egy hangulatos vacsorának a tóparti naplementében.

A speciális étrenddel rendelkező vendégeinket (ételallergia, diéta, stb.) is ki tudjuk szolgálni! További információ itt!

Tavirózsa Étterem nyitvatartása:

Svédasztalos reggeli: 8:00-10:00 (belépés 9:30-ig)
A la carte kiszolgálás: hétköznap 12.00-16.00; hétvégén: 11.00-16.00
Svédasztalos vacsora: 18:00-20:00 (belépés 19:30-ig)

Az étterem mellett helyezkedik el büfénk, mely többek között gyorsételekkel, szendvicsekkel, üdítőkkel, frissítőkkel, kávéval és jégkrémmel várja vendégeinket és a kirándulókat 10:00-18:00 óra között.