Csomagajánlatok

A sástó hotel aktuális ajánlatai

Családi majális Sástón

Foglalható: A túra napját tartalmaznia kell a foglalásnak

A túrán résztvevőknek kedvezménnyel foglalható. Érdeklődjön egyéb szolgáltatásink iránt is.

Felejthetetlen október végi pihenés

Foglalható: 2022.10.28-2022.11.06.

Az őszi erdő színei, a lépéseink alatt besüllyedő avar puhasága, illatai, az ébredő erdő enyhe ködös látványa egy egészen új világba varázsol minket, ami tökéletesen hozzájárul a teljes kikapcsolódáshoz. Mi nem csak a mátrai környezet adta csodálatos lehetőségekkel tudjuk vendégeinket elvarázsolni, hanem kiváló, házias ízeinkkel és kényelmes wellness szolgáltatásainkkal és gyermekek számára izgalmas animátori programjainkkal, melyek mind hozzájárulnak a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Hegyi romantika

Foglalható: 2023.02.10-2023.02.12.

Egy varázslatos hétvége, ami csak Önökről szól, elrejtve a rohanó világ elől. A romantikus, meghitt környezet, mely távol a városok zajától, rohanásától tökéletes lehetőséget biztosít az egymásra hangolódásra. Lepje meg párját egy varázslatos, romantikus hétvégével, ami csak Önökről és a szerelmükről szól.

Mesés Karácsony Sástón

Foglalható: 2022.12.22-2022.12.26.

A fehérbe öltözött hegyek, völgyek leírhatatlan látványa, a szállingózó hópelyhek sziporkázó szépsége, a talpunk alatt ropogó hó érzése egy mesebeli könnyed világba varázsol el minket, ahol újra gyermekek lehetünk. Az év végi sürgés-forgás után ki ne vágyna egy nyugodt, pihentető élményekkel teli meghitt ünneplésre? Töltsétek a karácsonyt egy varázslatos helyszínen, távol a világ nyüzsgésétől! Mi ideális helyszínt biztosítunk ehhez a Mátra ámulatba ejtő téli tájainak ölelésében, és hatalmas vendégszeretettel várunk egy igazi sástói karácsonyra!

Nyári előfoglalási kedvezmény

Foglalható: 2023.02.01-03.31

Gondoskodjon a nyári pihenésről és időben foglalja le szállását! Foglaljon március 31-ig hotelünkbe, és mi a szállásdíj árából 10% kedvezményt biztosítunk!

Nyárköszöntő Pünkösd a Mátrában

Foglalható: 2023.05.26-30.

Élvezd a májusi napsütést és az ébredő természet szépségét a pünkösdi hosszú hétvégénken, ahol a pihenésé és a feltöltődésé a főszerep.

Sástói locsolkodó

Foglalható: 2023.04.06 - 11.

Sástói locsolkodó hétvégénken a szórakozásé a főszerep! Kicsiknek és nagyoknak is színes húsvéti programokkal és pihentető szolgáltatásokkal készülünk!

Sástói vakáció

Foglalható: 2023.06.15 - 2023.08.31.

Szállás Sástó Hotel*** standard szobáiban (Mátra Kemping Sástó területén található). Félpanziós ellátás, korlátlan wellness használat.

Szenior pihenés Sástón

Foglalható: 2023.01.01-2023.06.15.

A természet végtelen nyugalma mámorítólag hat testre és lélekre egyaránt. Sástó különleges atmoszférája segít megfeledkezni a külvilágról.

Téli túrák a Mátrában

Foglalható: A túra napját tartalmaznia kell a foglalásnak

A túrán résztvevőknek kedvezménnyel foglalható. Érdeklődjön egyéb szolgáltatásink iránt is.

Túrák a Mátrában

Foglalható: A túra napját tartalmaznia kell a foglalásnak

A túrán résztvevőknek kedvezménnyel foglalható. Érdeklődjön egyéb szolgáltatásink iránt is.

Varázslatos téli szünet Sástón

Foglalható: 2023.01.02-08. között

A téli sástói csodavilágban ropog a hó a talpad alatt, hóember mosolyog rád, kacsák pedig korcsolyáznak a tavon! Az extrém sportok kedvelőinek a mátrai sípályák pedig karnyújtásnyira találhatók!

Vidám Szilveszter a mátrai hegyek közt

Foglalható: 2022.12.29-2023.01.01.

Csodálatos panoráma, kristálytiszta, friss mátrai levegő és egy felejthetetlen buli vár az év utolsó napján Sástón! Szeretnél velünk belépni kipihenten egy újévbe, aminek küszöbén az önfeledt jókedv és pihenés vár? Akkor búcsúztassuk együtt az óévet! Számos programmal és felejthetetlen élményekkel készülünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt!